παιδί παιδί παιδί ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Νίνα Λοτσάρη: Το παιδί μου με θαυμάζει και δεν θέλει να με απογοητεύει

απιστια – https://detectiv.gr/ATHENS-000026-APISTIA.html; ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ απιστια ONLINE ΜΕΙΚ απιστια απιστια ΑΠ «Αν το παιδί απιστια μου απιστια κάποια στιγμή μου δείξει ανταγωνισμό θα απιστια απιστια φταίω εγώ, απιστια όχι το παιδί»

…”

Νίνα Λοτσάρη: Το παιδί μου με θαυμάζει και δεν θέλει να με απογοητεύει ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

«Αν το παιδί μου κάποια στιγμή μου δείξει ανταγωνισμό θα φταίω εγώ, όχι το παιδί»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Excellent» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Νίνα Λοτσάρη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και το πώς διατηρεί τις ισορροπίες με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη, για το μεγάλωμα των παιδιών τους.

 

«Θεωρώ ότι όλα ξεκινούν από τους γονείς. Αν το παιδί μου κάποια στιγμή μου δείξει ανταγωνισμό θα φταίω εγώ, όχι το παιδί. Κάπου θα έχω κάνει λάθος. Μέχρι στιγμής το παιδί μου με θαυμάζει, με σέβεται και δεν θέλει να με απογοητεύει. Είμαι μόνο της επικοινωνίας και καθόλου της τιμωρίας. Τα παιδιά θέλουν παραδείγματα, όχι κριτική», είπε η Νίνα Λοτσάρη για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της και τις «τακτικές» που ακολουθεί για την ανατροφή τους, ενώ σχετικά με τον εν διαστάσει σύζυγό της αλλά και τη συνεργασία τους στο μεγάλωμα των παιδιών, ανέφερε: «Δεν είχαμε διαφωνίες με τον σύζυγό μου ως προς την ανατροφή των παιδιών μας. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια σε αυτό το κομμάτι, γιατί μετά ο ένας είναι ο καλός και ο άλλος ο κακός».

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/323348/nina-lotsari-to-paidi-mou-me-thaumazei-kai-den-thelei-na-me-apogoiteuei/
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Menu